Sütés főzés: Töltött káposzta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött káposzta

Hozzávalók:
1 kg lapocka darált
3-4 db fokhagymagerezd
Házi csemege pirospaprika
fekete őrölt bors
majorana
2 db vöröshagyma
25 dkg A minőségű rizs
6 db savanyú káposzta levél
1 kg savanyú káposzta
1 kg füstolt oldalas
tejföl ,
3 db babérlevél,
8 db egész bors.


A darált húst egy tálba tesszük, ízlés szerint fűszerezzük, borssal, majoránnával, tojással és csemege pirospaprikával, nyersen reszeljük hagymát kicsit nagyobb lyukon. Belenyomjuk a fokhagymagerezdeket.A leveleket kicsit megmossuk, nehogy túl savanyúak legyenek. A végénél a vastagabb résznél, (a torzsájánál) kicsit levágjuk, hogy könnyebben betudjuk hajlítani majd Zepteres kuktába kikenjük zsírral, és vöröshagymával pirospaprikával beszórjuk.A fazék aljára rakunk egy marék apró káposztát és ráteszünk füstölt húst, majd megfogunk egy levelet, teszünk bele kellő mennyiségű húst és becsavarjuk. A két végét benyomkodjuk.Ezt addig csináljuk míg el nem fogy a hús és a levél. A fazék aljára szépen sorba elhelyezzük őket. A tetejére tesszük a maradék apró káposztát és babérlevelet meg egész borsot, fokhagymát és paradicsom pürét.A fazékba beleeső fedőt tegyünk rá. Alacsony hőfokon (lángon) 1 - 1,30 óra alatt megfőzőm.
Tejföllel tálaljuk ízlés szerint. Finom ropogós , házi kenyérrel !
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 372 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Krisztina köszönöm a fáradozásod. Nagyon jó a recepted, nem mindig eszek én se rántást, főleg ha plusz finomság is van benne.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nincs mit Móni! szívesen, máskor is bármit teszek fel !

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Hűűűha imádjuk mi is,én holnap főzöm, még nem tettem bele füstöltet de majd kipróbálom,nagyon finom lehet :) A receptet bemásoltam alá és köszi mégegyszer hogy beírtad.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

koszonom Andi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon gusztusos.Nálunk szerdán lesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A darált húst egy tálba tesszük, ízlés szerint fűszerezzük, borssal, majoránnával, tojással és csemege pirospaprikával, nyersen reszeljük hagymát kicsit nagyobb lyukon. Belenyomjuk a fokhagymagerezdeket.A leveleket kicsit megmossuk, nehogy túl savanyúak legyenek. A végénél a vastagabb résznél, (a torzsájánál) kicsit levágjuk, hogy könnyebben betudjuk hajlítani majd.Zepteres kuktába kikenjük zsírral, és voroshagymával pirospaprikával beszórjuk.A fazék aljára rakunk egy marék apró káposztát és ráteszünk füstölt húst, majd megfogunk egy levelet, teszünk bele kellő mennyiségű húst és becsavarjuk. A két végét benyomkodjuk.Ezt addig csináljuk míg el nem fogy a hús és a levél. A fazék aljára szépen sorba elhelyezzük őket. A tetejére tesszük a maradék apró káposztát és babérlevelet meg egész borsot, fokhagymát és paradicsom purétA fazékba beleeső fedőt tegyünk rá. Alacsony hőfokon (lángon) 1 - 1, 30 ó alatt megfőzőm. Tejföllel tálaljuk ízlés szerint. Finom ropogos , házi kenyérrel ! jó étvágyat kivánok hozzá!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

1 kg lapocka darált
3-4 db fokhagymagerezd
Házi csemege pirospaprika
fekete orolt bors
majoranna
2 db voroshagyma
25 dkg A minőségu rizs
6 db savanyú káposzta levél
1 kg savanyú káposzta
1 kg fustolt oldalas
tejföl , 3 db babérlevél, 8 db egészbors,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nincs semmi gond! Marcsi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Krisztina ezer bocsánat a recepted be illesztetem de nincs alatta, előfordult már sokszor írunk és elvész. Még egyszer ne-haragudj.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Krisztina köszönöm a receptet, tényleg nagyon finom a leírásod szerint.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu