Sütés főzés: Erdélyi csorba

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Erdélyi csorba

10 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

 

Hozzávalók:

50 dkg bármilyen hús,

hagyma,

pirospaprika,

murok, (sárgarépa)

petrezselyem,

karalábé,

pár darab burgonya,

zöld paprika,

pár darab zöldpaszuly,

zöld borsó,

só, bors, csipıspaprika,

- 11 -

2 evıkanál

olaj,

citromlé

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, paprikázzuk,

beletesszük a kockákra vágott húst és megfızzük. Egy másik edényben

odatesszük az apróra vágott murkot, petrezselymet, karalábét, borsót,

zöldpaszulyt, apró kockákra vágott zöldpaprikát, burgonyát és sós vízben

megfızzük. Amikor mindkettı elkészült, összevegyítjük és annyi vizet

öntünk hozzá hogy jó híg leves legyen. Ezután ízesítjük törött borssal,

csípıs paprikával, savanyítjuk  citromlével.

Címkék: leves

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

FÖVENYESSY PÁLNÉ.klári üzente 10 éve

Köszönöm, kifogom probálni--

Válasz

Mózes Mária üzente 10 éve

Ez a parasztcsorba receptjéhez hasonlit-de abba kell leostyán/az erdélyi csorbába meg tárkony

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Ilona, biztos nagyon finom az a változat is.

Magdi, a kovász készítése nem 2-3 perc.Beírtam a Házipraktikák...fórumba.Olvasd el és elkészítheted. Amúgy nem ördöngösség.

Válasz

Thiering Győrgyné Magdi üzente 10 éve

Finom
lehet de a kovász hogy készül sajnos n
tudom gratulálok Thiringné

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 10 éve

Finom,de én apróra vágott TÁRKONNYAL is ízesítem és tejfölös -tojássárgás legírrel kavarom össze amikor tűzforrón leveszenm a gázról.Előbb ezt a legírt egy kis forró levessel hihítom fel Higgyétek el,fenséges!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu