Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2-3 dl paradicsomlé,
8 dl paradicsomlé
2 dl paradicsompaprika-lé,
8-10 g konyhasó,
10-20 g cukor,
2 g édes-nemes paprika,
0,1 g feketebors (kis késhegynyi),
1 g sárga mustármag, (megtörve),
3-5 dkg zellergumó, (tisztított),
1-2 dkg zellerzöld, (apróra vágva),
1 dkg vöröshagyma (apróra vágva),
2-3 dkg petrezselyemgyökér (apróra vágva).
Elkészítés:
Az adalékokat tegyük 2-3 dl paradicsomlébe, melegítsük kezdődő forrásig, és 10-15 percig hagyjuk állni ezen a hőmérsékleten, majd szűrjük le, és adjuk hozzá a többi paradicsomléhez, ill. paprikaléhez. Így kb. 1 l paradicsomkoktélhez jutunk, melyet hűtve (12-14 °C) kell tálalni, színtelen, talpas poharakban.
1) 10 cl paradicsomlé, 6 cl almalé, 2 cl citromlé, 10 g cukor, 2 cl szénsavas víz.
2) 15 cl paradicsomlé, 3 cl citromlé, 15 g cukor, 2 cl szénsavas víz.
3) 10 cl paradicsomlé, 1/2 kávéskanál citromlé, 1 kávéskanál olívaolaj.
Ízesítés tetszés szerint: majoranna, bazsalikom, rozmaring.
4) 10 cl paradicsomlé, 1 kanál citromlé, 1 kanál tejszín vagy tejföl.
Ízesítés bazsalikommal.
5) 4 cl paradicsomlé, 3 cl almalé, 2 cl citromízű szörp.
Összerázás jéggel shakerben, majd szűrés bárszűrőn.
6) 6 cl paradicsomlé, 4 cl paradicsompaprika-lé, 3 cl zellerszörp, 2 cl citromízűszörp, jégdarabkák.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Csodakoktél a rákbetegségek ellen!
Kispesti sertésborda
Vegetáriánus sült paradicsom
Paradicsomos tökfőzelék