Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet sertésborda,
15 dkg füstölt szalonna,
1 kg burgonya,
3-4 evőkanál étolaj,
2 fej vöröshagyma,
3 db zöldpaprika,
3 db paradicsom,
1 marék liszt,
1 mokkáskanál só,
1 mokkáskanál ételízesítő,
1 kávéskanál őrölt pirospaprika,
1 dl víz.
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, lisztbe
forgatjuk, a zöldségeket
megmossuk, felaprítjuk, a
szalonnát kockára vágjuk. A
burgonyát négy részre vágjuk, a
zöldpaprikát és a paradicsomot
cikkekre vágjuk. Egy nagy
lábasban felforrósítjuk az étolajat
és a hússzeletek mindkét oldalát
pirosra sütjük. Hozzáadjuk a
felkockázott szalonnát és a hús
mellett üvegesre sütjük, majd
beletesszük a felkockázott
vöröshagymát és együtt sütjük,
amíg a hagyma is üveges lesz.
Őrölt pirospaprikát hintünk rá,
majd óvatosan, kis adagokban
vizet öntünk hozzá. Amikor a hús
kezd megpuhulni, hozzáadjuk a
burgonyát, a zöldpaprikát és a
paradicsomot, majd az egészet
puhára pároljuk.
Bangó Margit receptje.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
„A magyar éttermeknek önbizalomra van szüksége, és nem kell félniük a paprikától!”
Rakott káposzta - másképp
Burgonyás lángos
Burgonyakrémes sajttekercs