Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a piskótához: 10 tojás 10 ek. cukor 5 ek.rétesliszt 5 ek. finomliszt késhegynyi sütőpor Krémhez: 1 l tej 3 vanília ízű pudingpor 6 ek.cukor 1 l cukrászati habalap (krém+díszítés) 1 cs habpor őszibarack befőtt Díszítéshez: piros ételfesték kakaópor 321 sablon Elkészítés: 10 tojásból piskótát sütünk. A pudingot megfőzzük. A habot a habporral felverjük. Ha a puding kihűlt ízlés szerinti mennyiségű habot és apróra vágott őszibarackot adunk hozzá. Kör alakú piskótát sütünk, megtöltjük majd félbevágjuk. A minta nagyságának megfelelő mennyiségű krémmel díszítjük. A minta alapján elkészített sablont rátesszük majd megszórjuk kakaóporral. A fél tortát óvatosan ráborítjuk egy tálcára. A torta másik felénél is elvégezzük ezeket a lépéseket. A két fél tortát krémmel illesztjük egymáshoz majd folytatjuk a díszítést. Természetesen két kisebb táskát is készíthetünk. A táska füléhez vágjunk két papír csíkot, 2-2cm-t hajtsunk kifelé, lyukasszuk ki és fogvájóval rögzítsük a tortára. |
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Zöldfűszeres pogácsa
Bodzás receptek