Sütés főzés: Rakott zöldbab sajttal

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5467 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2962 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 445 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5467 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2962 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 445 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5467 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2962 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 445 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5467 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2962 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 445 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

80 dkg zöldbab,

2 pár debreceni,

4 tojás,

2 dl tejföl,

15 dkg sajt,

5 dkg vaj,

só, ételízesítő.

 

 

Elkészítés:

 

A megtisztított, feldarabolt zöldbabot sós vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük. Összekeverjük a karikára vágott debrecenivel, és három kockára vágott kemény tojással. Kivajazott tűzálló tálba terítjük. A tejfölt egy nyers tojással, 10 dkg reszelt sajttal és az ételízesítővel simára keverjük. Ráborítjuk a zöldbabra. A tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot. Előmelegített sütőben arany-barnára sütjük.

Címkék: debreceni kolbász rakott sajt tejföl zöldbab

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Piritott_maj_2079558_7629_s

Felden Diána írta 1 hete a(z) keresztelőre képhez:

Keresztelore_854249_20629_s

Kérhetek bővebb receptet?

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Grillcsirke_koritve_2078243_6420_s

Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:

Darakrem_ribizlivel_2077270_2551_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu