Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg darált keksz,
1-2 ek kakaópor,
kb. 5-10 dkg porcukor,
rum ízlés szerint (elhagyható),
sárgabarack lekvár.
Krém:
3 dl tej,
2 dl habtejszín,
1,5 - 2 cs vaníliás pudingpor,
1-2 db tojás sárgája (elhagyható de finomabb a krém tőle),
25 dkg túró,
tetszés szerinti mennyiségű érett sárgabarack vagy sárgabarack befőtt,
kb. 4 ek cukor,
1 ek. vaj,
csipet só.
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi lekvárral amitől összeáll a tészta.Nyomkodjuk egy közepes méretű tepsi aljába.
Sárgabarack héját leszedjük és a tészta tetejére sorakoztatjuk.
Krémhez:
A tojások sárgáját elkeverjük kevés tejjel,hozzáadjuk a pudingport,csomómentesre keverjük, hozzáöntjük a többi tejet,tejszínt és sűrű pudingot főzünk belőle (a pudingunkat lisztel is készíthetjük).Lehúzzuk a tűzről belekeverjük a cukrot,sót,vajat,langyosra hűtjük majd belekeverjük a villával összekevert túrót.Ráöntjük a barackok tetejére.
Tegyük be a hűtőbe dermedni.Tetejét baracklekvárral lecsorgatjuk vagy diszítjük tetszés szerint.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Áfonyás-mákos
A bolti puding rejtélye
Májas savanyúkáposzta leves
Kávés palacsinta