Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg darált keksz,
18 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 kupica rum,
1 evőkanál kókuszreszelék,
1-2 kanál kakaó.
Krém:
25 dkg gesztenyepüré,
12 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 kupica rum,
1 evőkanál kókuszreszelék.
Tetejére:
7 dkg olvasztott csokoládé. (csoki nélkül is finom)
A kekszet megdaráljuk, olvasztott margarinnal, cukorral, rummal, kókusszal és kakaóval összedolgozzuk.
Ha nem akar összeállni, egy kis hideg teával meglocsoljuk.
A krémhez a gesztenyepürét burgonyanyomón áttörjük és a margarint a cukorral, rummal és kókuszreszelékkel kikeverjük.
Egy tiszta konyharuhát megvizezünk (én folpackot használok), kiterítjük a kekszmassza felét, sodrófával kb. 20x15 cm téglalappá nyújtjuk.
A gesztenyetöltelék felét rásimítjuk, majd a konyharuha segítségével az
egészet összegöngyöljük.A másik tekercset is ugyanígy készítjük el, egy órára hűtőbe tesszük. Tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.
Rum helyett én rumaromát használok.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!