Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg burgonya,
30 dkg liszt,
késhegynyi sütőpor,
1 tojás,
só (ízlés szerint),
1 evőkanál tejföl
A burgonyát meghámozzuk,megfőzzük,és áttörjük,majd várunk egy kicsit, hogy lehűljön. Ezután jöhet a többi hozzávaló.
A krumpli fajtájától függ,hogy a 30 dkg liszt elég-e.
Ha még nagyon "ragadós" a tészta,jöhet még hozzá egy kis liszt.
Közben egy edényben olajat hevítünk.
A tésztát nyújtjuk,majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Lehet bele reszelni egy kis gerezd fokhagymát.
Az illata mennyei,az íze ISTENI lesz tőle.
|
|
Keczánné Macskó Piroska 1 hónapja új blogbejegyzést írt: Megjelent az etikus tej
Keczánné Macskó Piroska 1 hónapja új blogbejegyzést írt: 5 tipp kezdőknek a tökéletes palacsintasütéshez
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: LEVELES TÚRÓS RÉTES
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: EZÉRT EGYÉL CITROMSÁRGA ÉTELEKET
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Ínyenc egytálétel: sóskás galuska
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Virslit így még nem ettél
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Velünk élő hagyomány - Húsvéti kalácsaink
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Szuper vegán receptek
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 7 szuper smoothie recept
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: CILI HÁZI SÜTIJEI: LINZEREK
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!