Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5755 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5755 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5755 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5755 fő
  • Képek - 5269 db
  • Videók - 749 db
  • Blogbejegyzések - 2831 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 55 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

olajban sült krumplis pogácsa

Hozzávalók:
1 kg burgonya,
30 dkg liszt,
késhegynyi sütőpor,
1 tojás,
só (ízlés szerint),
1 evőkanál tejföl

A burgonyát meghámozzuk,megfőzzük,és áttörjük,majd várunk egy kicsit, hogy lehűljön. Ezután jöhet a többi hozzávaló.
A krumpli fajtájától függ,hogy a 30 dkg liszt elég-e.
Ha még nagyon "ragadós" a tészta,jöhet még hozzá egy kis liszt.
Közben egy edényben olajat hevítünk.
A tésztát nyújtjuk,majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Lehet bele reszelni egy kis gerezd fokhagymát.
Az illata mennyei,az íze ISTENI lesz tőle.

Látta 37601 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Schneiderné Mária üzente 9 hónapja

Szabolcsban ezt lapótyának nevezik.Szoktam én is készíteni leves mellé, csak nem teszek bele sem tojást, semsütőport Mi lekvárral szeretjük. További szép napot Mimi.

Válasz

lajcsi kovács üzente 11 hónapja

igen finom igy is biztosan,de a krumplit hajába kell megfőzni utána hámozod meg.én is szoktam sütni és nagyon finom.mint a gomboc tészta úgy kell elkésziteni
Borika

Válasz

Sályi Tiborné Erzsike üzente 1 éve

Könnyű,és nagyon-nagyon finom sütemény! Gratulálok:

Válasz

jován zsuzsa üzente 1 éve

El fogom készíteni, finom bableves mellé. Köszönöm!

Válasz

Kné Mari üzente 1 éve

Gyermekkoromban rendszeresen csinált anyum ilyet. Általában leves mellé, második fogásként. Mikor kisebbek voltak a gyerekeim időnként én is csináltam, de csak inkább nasinak.
Sütőport mi nem tettünk bele, viszont a kinyújtott tésztát először a pohárral anyukám egy kicsit megnyomkodta olyan kerek bemélyedések lettek benne. Mikor pogácsákra szaggatta, akkor a pogácsán látszottak a kör alakú bemélyedések, nekem azok voltak a kedvenceim, amelyeknél át is szúródtak ezek a bemélyedések és a pogácsán belül olyan kerek vágás lett, fincsire megpirult. Igaz én a lángosnál is azt a részt szeretem, ami elvékonyodik, ne adj isten kilyukad és jó ropogósra megsül.

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 1 éve

Nagyon finom lehet, el fogom készíteni. Itt nem lehet receptfüzetet nyitni?

Válasz

Darók Attiláné üzente 2 éve

Ilikém ma elkészítem, nagyon jó hogy feltetted, az idejét se tudom mikor készítettem utóljára, igaz én eddig sütőpor nélkül , de most teszek bele, biztosan könnyebb lesz a tésztája.

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 2 éve

Olyan gusztán néz ki,hogy én is kedvetkaptam,kipróbálom.Eddig sütőport
nem tettem bele, de biztosan attól olyan pufók.Köszi. Üdv. Éva

Válasz

Friedlné Évi üzente 2 éve

De régen csináltam már. Nagyon szeretjük, jó tartalmas bableves mellé szoktam csinálni. Guszta, jól néz ki!!!
Üdv.
Évi

Válasz

mklosi marika üzente 2 éve

Na ezt meg csinálom biztos isteni!!!!!

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska 13 órája új blogbejegyzést írt: Hogyan terítsünk karácsonykor?

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Becsi_huszarcsok_1891585_1204_s

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Keczánné Macskó Piroska 1 hete új videót töltött fel:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu