Sütés főzés: Eperhabos sütemény (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5287 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5287 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5287 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5287 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Eperhabos sütemény

Hozzávalók a tésztához:40 dkg liszt, 20 dkg margarin,10 dkg cukor, 2 tojássárgája, kevés citromhéj és citromlé
Habhoz: 5 tojásfehérje, 15-20 dkg cukor, citromlé, kb.30 dkg eper
A tészta hozzávalóit összegyurjuk, annyi tejföllel, hogy rugalmas tésztát kapjunk.Kiserítjük ,tepszibe rakjuk, megszurkáljuk és nagyon világosra sütjük
A tojásfehérjéket a cukorral és citromlével felverjük majd gőz felett sűrűre verjük. Rásimítjuk a tésztára , kirakjuk félbevágott eperszemekkel . Visszatesszük a lerbe és inkább szárítjuk mint sütjük.Az eper kissé megfonnyad és a hab női szeszélyhez hasonló állagú kell legyen
Amikor teljesen kihült akkor szeleteljük vizes késsel

Látta 1006 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon szép, kár hogy nincs eperszezon, én is megsütném.

Válasz

burger eva üzente 13 éve

Köszönöm az elismerést

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Nagyon csábítóak,vittem is őket! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Éva ! Isteni finom lehetett, kevés tészta, finom töltelék, eper.
Szeretem nagyon, gusztusos.
Gratulálok!
Köszönjük.

Válasz

burger eva üzente 13 éve

Én pedig szivesen megkinálnálak, de rengeteg km köztünk a távolság

Válasz

Szalai Antalné üzente 13 éve

Nagyon gusztusos a süteményed,elfogadnám szeretem az epret.p.Jutka

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2198297_9117_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu