Sütés főzés: Krémes almás (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Krémes almás

Hozzávalók:

3 tojás,
2evőkanál olaj,
5 kanál cukor,
5 kanál liszt,
1 késhegynyi sütőpor

Az almaréteghez:

1 kg alma,
10 dkg cukor,
2 kiskanál fahéj,
3 evőkanál búzadara.

A krémhez:

1 tasak eperízű puding,
4 dl tej,
15 dkg margarin,
ízlés szerint cukor

Az almákat meghámozzuk, a nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd a cukorral és fahéjjal addig pároljuk amíg elfő a leve.
Kissé kihűtjük. Egy kisebb tepsit (20x28-ast használtam) kibélelünk sütőpapírral, beleszórjuk a búzadarát és belesimítjuk a párolt almát. A tészta hozzávalóiból piskótát készítünk, rásimítjuk az almára és 20-25 perc alatt megsütjük.Rácsra kiborítjuk és óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt.
A pudingot megfőzzük majd néha kavargatva kihűtjük.A margarint ízlés szerint cukorral habosra keverjük ,kanalanként hozzáadjuk a kihült pudingot. Ezt a krémet rákenjük a kihűlt tésztára.
Az eredeti receptben erre hidegen készült kakaós máz jön. Én sűrűn kakaóporral szortam meg.Ezt a receptet most sütottem meg először, a helyi újságban jelent meg.

Látta 933 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hibszky Anna üzente 11 éve

Köszönöm a receptet. Biztosan elkészítem.

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Próbáld csak ki mert nagyon érdekes ízkombináció.Ha áll egy kicsit jobban összeérnek az ízek.

Válasz

bartis maria üzente 11 éve

eszt a kremes almast kifogom probalni .

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Bevállalnám szívesen,érdekes párosítás.

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Vasárnap készítettem, megmaradt egy pár szelet és ma még finomabb.Úgy látszik ajánlatos 1 napot pihentetni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Éva biztosan, finom lehetett, érdekes párosítás az alma,és az eper.
Köszönjük.

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Azért sütöttem meg , mert én is érdekesnek találtam.

Válasz

Szalai Antalné üzente 11 éve

Ez is egy érdekes süti biztosan finom.Puszi!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Éva!!
Nagyon finom lehet.Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu