Sütés főzés: Sültalma (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sültalma

Az almáknak levágjuk a tetejét, kiszedjuk a csutkájat és aminnyire lehet kikaparjuk az húsát.Az aljára teszünk valamillyen lekvárt, az almadarabkákat cukorral és fahéjjal ízesítjük és megtömjük vele az almát.
20 dkg lisztből 1 tojásból,10 dkg margarinból,5 dkg cukorból, vaniliáscukorból és kevés tejfölből tésztát gyúrunk.Kiserítjük, kiszaggatjuk és 1-1 tésztát rakunk a töltött almák tetejére.Forró lerben addig sütjük míg az almákon a tészta rózsaszínűre sül.Tejszínhabbal tálaljuk.A megmaradt tésztát szintén kiszaggattam, megsütöttem és lekvárral összeragasztottam.

Látta 339 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hibszky Anna üzente 4 éve

Nagyon tetszik a recepted. Elkészítem és darált diót is teszek bele.

Válasz

burger eva üzente 4 éve

Az almákat sok mindennel lehet tölteni, és akkor mindig más és más íze van.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 4 éve

Kiváló édesség az ünnepekre is,guszta.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 4 éve

Éva nagyon guszta, mi is nagyon szeretjük.Néha mazsolát is teszek bele.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 4 éve

Szinte érzem az illatát. sokan karácskor is feltálalják.
Köszönöm feltetted.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu