Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
22,5 dkg margarin,
22,5 dkg cukor,
csipetnyi só,
1 zacskó van.cukor.
6 db tojás,
7,5 dkg liszt,
csipetnyi sütőpor, ,
30 dkg mogyoró, vagy dió,
izlés szerint áfonyalekvár,/ kisebb üveg kb. 400gr-os/
5 dl tejszin,
2 csom.habfixáló,
kb 30 db omlós keksz.
Elkészitése: margarint a cukrokkal habosra keverjük, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat,, apránként hozzáadjuk a sütőporral elvegyitett lisztet. darált mogyorót, vagy diót. Margarinnal kikent tepsibe simitjuk, és előmelegitett sütőben megsütjük.kb. 20 perc. Kihülés után az áfonylekvárral megkenjük, majd a fixálóval felvert tejszinhabot rásimitjuk.A kekszeket egyenként kevés tejjel megecseteljük és a tejszinre sorbarakjuk.A keksz tetejét szépen megcsikozzuk kis csokimázzal, pici tejszinhabot, levárt lehet még diszitésnek tenni./Éjszakára hütőbe tesszük, nagyon finomra megpuhul a keksz és nagyon kiadós./A kevés tejet lehagytam az elején a hozzávalókból!elnézést./
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!