Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Karamellkrémes szelet.
töröl
Hozzávalók:
50 dkg liszt,
1 tojás,
10 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
1 dl tej,
1 kk. szalakáli,
2 ek. kakaópor.
Krém: 6 dl tej,
4 ek kristálycukor,
2 csomag karamell pudingpor,
30 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
a tetejére reszelt csokoládé.
Elkészítés:
A lisztből kiveszek kb. 4 evőkanálnyit és teszek bele 2 evőkanál kakaóport, majd belekeverem a porcukrot, a szalakálit és elmorzsolom a vajjal. A közepébe mélyedést teszek, ide beleütöm a tojást és beleöntöm a tejet. Összegyúrom, majd kicsit pihentetem. 4 részre osztom, majd kb. 25x35 cm-es lapokká nyújtom. 180 fokra előmelegített sütőben laponként kb. 8 perc alatt megsütöm.
Elkészítem a krémet. A pudingport összekeverem a cukorral, a tejjel, vigyázva, hogy ne legyen csomós, majd sűrű péppé főzöm. Hideg vízfürdőben teljesen kihűtöm. Közben a vajat habosra keverem a porcukorral, majd pudingot apránként adagolva belekeverem. 4 felé osztom a krémet , megkenem vele a lapokat, így a legfelső lapra is jut krém. Erre csokireszeléket szórok. Én 3 felé osztottam a krémet és csokit tettem rá..
Másnap lehet szeletelni.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!