Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládé motívumok:
A csokoládét durva darabokra törjük, és főzőedényben gőz felett megolvasztjuk. Az olvasztott csokoládét sütőpapírra öntjük, és egyenletesen elsimítjuk, majd hagyjuk csaknem teljesen megszilárdulni (ne tegyük hűtőszekrénybe).
tészta kiszúróforma segítségével különböző motívumokat szúrjunk ki belőle, majd óvatosan helyezzük át egy másik sütőpapírra, és hagyjuk teljesen megszilárdulni. Ha a csokoládé túldermedt, akkor melegítsük meg egy picit a kiszúróformát, és így szaggassuk ki a motívumokat.
Csokoládés gyümölcsök:
A csokoládét durva darabokra törjük, és főzőedényben gőz felett megolvasztjuk. Az előkészített gyümölcsöket, pl. szőlőt, földiepret a megolvasztott csokoládéba nyomjuk, majd egy sütőrácson hagyjuk megdermedni. (Fontos, hogy a gyümölcsök szárazak legyenek, ne legyen rajtuk vízcsepp.)
Csokoládékarikák – krumplihámozóval
Lehetőleg vastagabb szelet csokoládét válasszunk, amelynek legalább egyik oldalán a kockák nincsenek kijelölve, hiszen ott elvékonyodik a csokoládé, nehezebb dolgozni vele. A sima feléről a burgonyahámozóval, mintha zöldséget tisztítanánk, szép sorjában lehántjuk a csokoládészeleteket.
A karikák méretét, pontosabban vastagságát aszerint tudjuk változtatni, mennyire mélyen és milyen erővel nyomjuk rá a csokoládéra a hámozó élét.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!