Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4kelkáposzta levél
16szál zöld bab
20deka sárgarépa
2nagy szelet pulykamell filé kb 60deka
1kanál liszt
4deka reszelt parmezán sajt
1tojás sárgája
őrőlt szerecsen dió
1kanál margarin
2kanál olaj
1deci fehér bor
1szál kakukkfű petrezsejem.
A leveleket5percre hideg vízbe tesszük.Azután a babbal együtt forrásba lévő sós vízben 5percig főzzük.A levelek vastag ereit kivágjuk,A répát meghámozzuk, és durva szálasra reszeljük.A húst kíméletesen kiverjük.meghintjük sóval és borssal
Elkészítése
A sárgarépához keverjük a lisztet a sajtot és a tojás sárgáját. sózzuk borsozzuk.A hús szeletekre2-2kellevelet terítünk,megkenjük a sárgarépa keverékkel,majd hosszába 8-8szál zőld babot és szorosan feltekerjük Hústűvel megtűzzük.A margarint és az olajat felforrósítjuk, megkapatjuk benne a tekercseket alája öntöm a fehér bort,meghintjük fűszerkeverékkel,és fedő alatt puhára főzzük.40-45perc.A tekercseket vágódeszkára tesszük alufóliába takarva kb 5percig.Utána kiszedjük a hústűket és nem túl vékonyra felszeljük.Kakukkfűlevéllel díszítem .Köretként hasáb burgonyát vagy párolt zöldségeket adok.Hidegen is finom pompás vendég váró.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!