Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
15deka cukor
2egész tojás
5evő kanál méz
10deka margarin
2kanál holland kakaó
40deka liszt
1tk szódabikarbóna.
Krémje:
7deci tej
2csg vaníliás pudingpor
3kanál cukor
15deka vaj
15deka porcukor
sárgabarack lekvár.
A tetejére :
mandula aroma
2 tojás fehérje
15deka cukor.
A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem .Amikor már eléggé habos a mézes keverék,leveszem a gőzről és hozzáadom a lisztet és a szódabik .bónát Öszegyúrom és 4lapot sütök belőle. Amikor a lapok megsültek véhonyan lekenem mindegyiket lekvárral.A krémet készítem el.A tejból és a pudingból a szokásos módon pudingot készítek,hagyom kihűlni.A porcukrot a margarinnal habosra keverem és a kihűlt pudinggal összekeverem.A lekváros lapokra teszem a krémet.egy krém egy lap addig amíg a 4lapot meg nem töltöm A tetejét is lekenem vékonyan lekvárral és a 2tojás fehérjét gőz felett kemény habbá verem a 15deka cukorral és az aromával,aroma helyett citrom levet is tehetünk a habba.Az egész habot csillagcső segítségével feldíszítem.1-2óra múltával már szeletelhetem.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!