Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
15deka cukor
2egész tojás
5evő kanál méz
10deka margarin
2kanál holland kakaó
40deka liszt
1tk szódabikarbóna
Krémje
7deci tej
2csg vaníliás pudingpor
3kanál cukor
15deka vaj
15deka porcukor
sárgabarack lekvár
A tetejére
mandula aroma
2tojás fehérje 15deka cukor
A tészta hozzávalóit a liszt és a szódabikarbóna kivételével gőz felett habosra keverem .Amikor már eléggé habos a mézes keverék,leveszem a gőzről és hozzáadom a lisztet és a szódabik .bónát Öszegyúrom és 4lapot sütök belőle. Amikor a lapok megsültek véhonyan lekenem mindegyiket lekvárral.A krémet készítem el.A tejból és a pudingból a szokásos módon pudingot készítek,hagyom kihűlni.A porcukrot a margarinnal habosra keverem és a kihűlt pudinggal összekeverem.A lekváros lapokra teszem a krémet.egy krém egy lap addig amíg a 4lapot meg nem töltöm A tetejét is lekenem vékonyan lekvárral és a 2tojás fehérjét gőz felett kemény habbá verem a 15deka cukorral és az aromával,aroma helyett citrom levet is tehetünk a habba.Az egész habot csillagcső segítségével feldíszítem.1-2óra múltával már szeletelhetem
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!