Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mákos krémes
Hozzávalók a lapokhoz:
22/34 cm a tepsi
50 dkg finomliszt
7dkg margarin
15 dkg porcukor
1evő kanál méz
1tojás sárgája
4 evőkanál tejföl
1 kiskanál szódabikarbóna
5 dkg egész mák
A krém hozzávalói:
3 csg vaníliás pudingpor
1 ek liszt
1 liter tej
20 dkg vaj
25 dkg porcukor
2 csg vaníliás cukor
A mázhoz:
15 dkg csokoládé
5 dkg vaj
5 dkg fehér csokoládé
3 dkg vaj
Elkészítés:
A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és 4 lapot sütünk.
3 cs vaníliás pudingból 1 evő kanál liszttel és 1 liter tejjel krémet főzünk.
Kihűtjük.
20 dkg vajat,25 dkg porcukorral és 2 cs vaníliás cukorral kikeverünk és a főzött krémmel jól összekeverjük és megtöltjük a lapokat!
A felső lapra is hagyunk egy vékony rétegnek való mennyiséget.
A két féle csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a süteményt bevonjuk vele.
A krémre a sötét csokoládét visszük fel,majd csíkokban a fehéret.
Egy fogpiszkálóval vagy késsel a fehér csokoládét bele húzogatjuk a barna csokoládéba.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!