Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Azt hiszem ebben a melegben nem nagyon kívánja a nehéz ételeket az ember. Itt egy olyan nyári, könnyű leves, melyet nyugodt szívvel merek ajánlani ilyenkor is.
Hozzávalók: fél kg. friss karfiol, egy nagyobb krumpli, egy vastagabb szál gyökérzöldség, egy sárgarépa, kis fej vöröshagyma, fél fehér paprika, fél érett paradicsom, néhány szál petrezselyem zöldje, só, pici vegeta.
A galuskához:
◦ 1 tojás
◦ 1,5 evőkanál liszt
◦ 1 kk. szódabikarbóna
◦ késhegynyi őrölt bors
◦ 1 kk. ételízesítő
◦ 15 dkg reszelt trapista sajt
Elkészítés:
A zöldségeket felteszem főni annyi vízbe, hogy ellepje. Ha felforrt beízesítem, sózom, vegetázom. Amikor már kissé megpuhultak, kiszedem a főzővízből és átturmixolom és visszateszem a fazékba újraforralni, hogy a levesbetétet ki tudjuk főzni.
Közben természetesen elkészítjük a sajtgaluskát. A hozzávalókat összedolgozzuk és két kisebb kanál segítségével szaggassuk óvatosan a levesbe. A levest ezután még hagyjuk picit főni, kb. 5-10 percig, nem túl nagy lángon, amíg a sajtgaluska megdagad.
Ha kész, kicsit díszítsük fel levesünket, tegyünk rá piros paradicsomot, zöldséglevelet és pár szál reszelt sajtot.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!