Sütés főzés: lencseleves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

lencseleves

Ezt az újévi lencselevest én ugyanúgy készítettem, mint a szárazbab levest. Előző este beáztattam a lencsét hideg vizben, másnap szintén hideg vízben feltettem főni a füstölt csontokkal együtt. Kb. másfél óra elteltével bezöldségeztem (gyökér, sárgarépa, káposzta, kockára vágott krumpli, csöves paprika, vörös-és fokhagyma, valamint babérlevél).
A főzés vége felé beleraktam a felkarikázott virslit, beízesítettem, paprikás rántást készítettem rá, összeforraltam, majd a legvégén pici ecettel meglocsoltam.

Tejföllel tálaltam.
Ebbe most nem tettem semmilyen tészta betétet, csak a lencse a virsli és a füstölt hús meg sok-sok zöldség!

Ízlett!

Látta 1375 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én ezt nem értem,hogy a lencséhez hogyan passzol az alma?!
Almával meg nem tudnám enni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hajnalka annyira szeretném ha le írnátok a receptet amikor valamit másképpen készítetek el.
Minden receptre vevők vagyunk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ancika!Nagyon finom lett,holnapra is maradt.Köszönöm a receptedet.
Szép estét kívánok:Edit.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Hajnikám! Ez igen érdekes lehet az almával, de én semmi jónak nem vagyok az elrontója, ki fogom próbálni. Én is szeretem az ilyeneket.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Editke! Ugye, hogy jó lett a kolbásszal is?

Válasz

Major Nagy Hajnalka üzente 14 éve

Sziasztok!!!Ezt ,én is szoktam főzni ,de káposzta helyet almát teszek bele és azzal is nagyon finom .Jó tanács savanykás legyen az alma és isteni a .leves tőle

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves ancika!
Elkészítettem a lencse levesed.
Nagyon fincsi lett.
Köszönöm a receptet.
Üdv:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csütörtökön ez lesz a menü.de füstölt házi kolbászt rakok bele a sonka helyett.
Úgy is jó lesz Ancika?

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Anika, Editke! Próbáljátok ki!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kipróbálom én is a lencse levesed,nagyon gusztusos!
Én is csak főzeléket szoktam készíteni belőle.
Újítunk az étrenden.
Köszönöm:Edit.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Husgomboc_leves-001_2196384_5249_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Disznotoros_tal_2196087_7315_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu