Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A töltött paradicsomhoz: A paradicsomok felső részéből egy keveset levágunk, ez lesz a kalapja. A belsejét kikaparjuk, ide kerül a töltelék.
Besamel mártást készítünk: olvasztott vaj + liszt , felforrósítani,, felengedjük tejjel , összefőzni, jó sűrű legyen.Lehúzzuk a tűzhelyről, hozzáadunk 1 tojás sárgáját, reszelt sajtot, sót, fehér borsot és tejföllel lazítjuk. Csak annyi kell bele, hogy a krém állaga ne legyen folyós. Ha kihűl,megtöltjük vele a paradicsomokat, tetejére a kalap , arra egy kis krém és reszelt sajt kerül.
Töltött tojás: a tojásokat keményre főzzük, kihűtjük,megpucoljuk ,és ketté vágjuk. Kiszedjük a sárgáját, villával összetörjük, vajjal,mustárral, sóval,borssal kikeverjük, hozzáadunk még 2-3 db kis doboz májkrémet.
Lehet botmixerrel alaposan kidolgozni. Ezzel a krémmel, habzsák segítségével töltöm meg a tojásokat.
Tormás sonka tekercs : besamelmártást készítünk,még langyosan hozzá keverjük a reszelt tormát / tetszés szerint / . Ha kihűlt megtöltjük vele a gépsonkákat, feltekerjük.
A virsliket saját készítésű francia salátával töltöttem meg.
Minden tálon alul francia salátából egy alapot csináltam, erre helyeztem el a finomságokat.
A paprikákat kőrözöttel díszítettem fel.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!