Sütés főzés: Szülinapi hidegtálaim (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Szülinapi hidegtálaim

A töltött paradicsomhoz: A paradicsomok felső részéből egy keveset levágunk, ez lesz a kalapja. A belsejét kikaparjuk, ide kerül a töltelék.
Besamel mártást készítünk: olvasztott vaj + liszt , felforrósítani,, felengedjük tejjel , összefőzni, jó sűrű legyen.Lehúzzuk a tűzhelyről, hozzáadunk 1 tojás sárgáját, reszelt sajtot, sót, fehér borsot és tejföllel lazítjuk. Csak annyi kell bele, hogy a krém állaga ne legyen folyós. Ha kihűl,megtöltjük vele a paradicsomokat, tetejére a kalap , arra egy kis krém és reszelt sajt kerül.

Töltött tojás: a tojásokat keményre főzzük, kihűtjük,megpucoljuk ,és ketté vágjuk. Kiszedjük a sárgáját, villával összetörjük, vajjal,mustárral, sóval,borssal kikeverjük, hozzáadunk még 2-3 db kis doboz májkrémet.
Lehet botmixerrel alaposan kidolgozni. Ezzel a krémmel, habzsák segítségével töltöm meg a tojásokat.

Tormás sonka tekercs : besamelmártást készítünk,még langyosan hozzá keverjük a reszelt tormát / tetszés szerint / . Ha kihűlt megtöltjük vele a gépsonkákat, feltekerjük.

A virsliket saját készítésű francia salátával töltöttem meg.
Minden tálon alul francia salátából egy alapot csináltam, erre helyeztem el a finomságokat.

A paprikákat kőrözöttel díszítettem fel.

Látta 3448 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Ez is hidegtál:))

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Kedves Ilona ! köszönöm a hozzászólást. A padlizsánkrémet nagyon gyakran készítem, főleg nyáron ,mert akkor olcsóbban lehet hozzájutni. Várjuk a receptjeidet . Üdv:Anna

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Editke! Örülök,hogy tetszik. Volt időm gyakorolni! Ünnepi alkalmakra ,ha összejött az egész család /20-25 fő / ilyeneket készítettem. Ezt a 60. szülinapomra csináltam.
Puszillak:Anna

Válasz

Nagyon ügyes vagy és nagyon mutatósak a hidegtálak. Én is szoktam sokat csinálni, még vendégségbe is viszek, mindig örülnek neki. Majd próbáld ki a padlizsán krémet is, az is nagyon finom és első kóstolás után mindenki kedvence lesz. További képeket is szivesen megnézem, majd és is ezután mindig felrakom amit készítek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Anna!
Eddig nem is láttam a hidegtálad!
Bíztos amikor feltöltötted sok kép feltöltés is volt és azért nem láttam meg!
Gyönyörű,ebben bent van minden.
Szép napot kívánok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu