Sütés főzés: Nem lehet abba hagyni csirke (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Nem lehet abba hagyni csirke

10-20 dkg lisztet összekeverünk 1 teáskanál pirospaprikával, 1 mokkás kanál majoránnával, 1 teáskanál sóval, kevés borssal, 2 gerezd zúzott fokhagymával, 1 késhegynyi köménnyel.
Ebben megforgatjuk a csirkecombokat / én 4 egész combból készítettem/
Kiolajozunk egy tálat , belefektetjük a combokat, megszórjuk 10 dkg reszelt sajttal / lehet füstölt sajt is / , rászórunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát. 2-3 doboz tejfölt összekeverünk 2 evőkanál olajjal és leöntjük vele a csirkét.
Fóliával letakarva sütőben megsütjük.
Én Zepter edényben készítettem , nem tettem a sütőbe.
A szószra téve a csirkecombokat még egy kevés reszelt sajttal szórtam meg a tálalásnál.
Köretnek lehet rizst adni.
Nekem maradt az előző napról krumplipürém. Ehhez kevertem lisztet , megborsoztam , lapos pogácsákat formáztam belőle és zsemlemorzsában megforgatva kevés olajon megsütöttem.

Látta 829 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Köszönöm lányok! Ez egy régi receptem, hogy őszinte legyek ,a maradék krumplipüré miatt főztem meg.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Anna most viszem a csirke recepted mára, csak a köret lesz más.
Nagyon tetszik.
Én is a harang edényeben készítem.
Most látom Ancika írt, egy kis nosztalgia, veletek indult az oldal amikor elkezdtem, és moderátorok voltatok. Én egy időre eltűntem, ott elszakadt bennem valami, és főzők de annyira nem szeretek mint ti és mint régen. Na de ami késik nem múlik.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 12 éve

Nagyon ötletes, mindig örülök, ha olyan recepttel találkozom, melyben a maradékok is felhasználásra kerülnek. Gratulálok Anikám!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu