Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az egész úgy kezdődött , hogy megmaradt egy jó nagy adag főtt rizsem az előző napról.
Ehhez kellett valamit kitalálni. A végeredmény igazán finomra sikeredett.
6 db nagy kelkáposzta levelet sós, borssal, majorannával és köménnyel fűszerezett vízben félpuhára főztem, majd lecsöpögtettem.
A rizshez adtam 2 db főtt tojást apró kockára vágva, 10-15 dkg főtt, füstölt tarját és 10 dkg párizsit szintén kockákra vágva , 10 dkg füstölt sajtot felkockázva.
Fűszereztem őrölt borssal, sóval, medvehagymával és petrezselyem zölddel. Belevágtam még erős hegyes paprikát feldarabolva , végül annyi tejfölt kevertem hozzá ami összetartotta a masszát. / ez 4-5 evőkanál volt /
Egy sütőedényt vékonyan megvajaztam, kelleveleket megtöltöttem, feltekertem és egymás mellé belefektettem a tálba.
Egy kevés vajon megfuttattam 3-4 gerezd zúzott fokhagymát, rá került
10 dkg natur sajtkrém, kevés piros arany, főzőtejszín kb. 1 dl és 2-3 kanál tejföl.
Jól összeforraltam és ráöntöttem a keltekercsekre. 150-180 fokos sütőben készre sütöttem.
Mielőtt teljesen elkészült egy kevés reszelt füstölt sajttal szórtam meg.
A maradék rizses tölteléket egy másik sütőtálba téve szintén sajttal megszórva megsütöttem, ez jó lesz valamilyen hús mellé köretnek.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!