Sütés főzés: Fetasajtos,lilahagymás pizza (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Fetasajtos,lilahagymás pizza

Tésztához:

* 3 csésze liszt
* 2,5 dkg élesztő
* 1 dl olívaolaj
* kb. 2 csésze langyos víz
* oregánó
* egy tk só
* olaj a tepsi kikenéshez

Szósz a tésztára:

* 5 ek ketchup
* 2 tk piros arany
* fél tubus pizzakrém
* oregánó
* bors
* bazsalikom
* kakukkfű
* 1 tk só
* 1 fej reszelt vöröshagyma

Feltéthez:

* 1 nagy fej lilahagyma
* kolbász
* kukorica
* fél cs feta sajt
* 10 dkg füstölt sajt

1. Egy csésze langyos vízben felfuttatjuk az élesztőt.
2. Kimérjük a 2 csésze lisztet egy tálba.
3. Hozzáadjuk a felfutott élesztőt, a sót, oregánót, olajat és még egy pohár langyos vizet.
4. Megdagasztjuk a tésztát. (Ha túl keménynek gondoljuk, tegyünk még hozzá kis langyos vizet. Ha túl hígnak, akkor még kevés lisztet.)
5. Jól belisztezzük a tészta alatt és a tetejét is. Letakarjuk és kb. 1 óra hosszat kelesztjük.
6. Közben felkarikázzuk a kolbászt és a hagymát.
7. Egy gáztepsit bekenünk olajjal, beleöntjük a pizzatésztát.
8. Kis nyújtófa és a kezünk segítségével, tepsi nagyságúra nyújtjuk.
9. A ketchupot, piros aranyat, pizzakrémet, oregánót, bazsalikomot, kakukkfüvet, borsot, sót összekeverjük kis tálban.
10. Belereszeljük a vöröshagymát. Ezzel is összekeverjük. Pikáns szószt kapunk.
11. Rákenjük a tésztánk tetejére.
12. Rápakoljuk a kolbászt, kukoricát, a karikára szeletelt lilahagymát.
13. A feta sajtot rászórjuk, a füstölt sajtot ráreszeljük.
14. A sütőt begyújtjuk, a tepsit egyből be is toljuk.
15. Kb. 25-30 perc elteltével megnézzük, és akkor jó, mikor a tésztánk alja már világosbarnás színű.
16. Ha megsült, tálalhatjuk.

sütési hőfok:
200°C

Látta 875 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kovács Ilona üzente 12 éve

Legközelebb megkínállak!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Iluska nagyon gusztusos, a bőségben nincs hiány. lehet nagyokat nyelni én azt csinálom.
Szerencse nem lehet elérni mert ilyen későn is mennék egy szeletet.
Köszönjük.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Nagyon fincsi!

Válasz

Kovács Ilona üzente 12 éve

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Minden nap elfogyna nálunk,guszta..

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu