Sütés főzés: Mandulás kinder bueno (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5285 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mandulás kinder bueno

* 6 tojásfehérje
* 5 ek cukor
* 1 ek napraforgó olaj
* 2 ek liszt
* 2 ek zsemlemorzsa
* fél cs sütőpor
* 2 marék apróra tört vagy vágott dió
* 8-10 dkg mandula
* pár ek mogyorókrém
* kb. 50 db keksz (tej a megforgatáshoz)

Krémhez:

* 4 dl tej
* 6 db tojássárgája
* 12 dkg cukor
* 1 cs vaníliás cukor
* 1 cs vaníliás pudingpor
* 3 ek liszt
* 4-5 szelet csoki
* 1 kocka margarin (25 dkg)

Tetejére:

* 2-3 dl tejszín
* pirított mandula


1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval, és a mandula felével, megsütjük.
3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
4. Elkészítjük a krémet: a tojássárgáját, a pudingport, a lisztet kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a margarint, és kézi turmix-szal egyneművé verjük.
5. A krémet kettévesszük. Az egyik részbe belekeverjük a csokiszeleteket, ezt is egyneművé keverjük. Kihűtjük.
6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krémet. Minden egyes kekszet tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
7. Majd rásimítjuk a barna krémet. Végül erre jön a felvert tejszínhab, aminek a tetejére pár szem pirított mandulát szórunk. Kevés állás után fogyasztható.
8. Másnapra lesz igazi. Jó étvágyat hozzá!

Látta 862 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 13 éve

Hát ez isteni finom lehetett!

Válasz

szabo maria üzente 13 éve

nagyon jó lehet

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Nagyon finom lehet!Elmentettem..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Iluska nagyon jó sütit készítettél.
Köszönjük.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Pisztacias_piskotatekercs_2197580_8697_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu