Sütés főzés: Étcsokoládés kinder bueno (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Étcsokoládés kinder bueno

1. 6 tojásfehérje
2. 5 ek cukor
3. 1 ek napraforgó olaj
4. 2 ek liszt
5. 2 ek zsemlemorzsa
6. fél cs sütőpor
7. 2 marék apróra tört vagy vágott dió
8. pár ek mogyorókrém
9. kb. 50 db keksz (tej a megforgatáshoz)

Krémhez:

* 8 dl tej
* 6 db tojássárgája
* 20 dkg cukor
* 1 cs. étcsokoládés pudingpor
* 1 cs. vaníliás pudingpor
* 6 ek liszt
* 30 dkg margarin

Tetejére:

* 2-3 dl tejszín
* pár kocka olvasztott csokoládé,vagy csokimáz

1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval, és megsütjük.
3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
4. Három tojás sárgáját elkeverjük a vaníliás pudingporral,3 evők.liszttel,a fele tejből (4 dl) kicsit elvéve,simára keverjük.A többi tejet a fele (10 dkg) cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük,és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a fele 15 dkg margarint, és kézi turmixal egyneművé verjük.
5. Ugyanilyen mennyiségekkel elkészítjük az étcsokis pudingos krémet.Mindkét krémet kihűtjük.
6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krémet.Minden egyes kekszet tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
7. Majd a barna krémet simítjuk a kekszre.
8. A tejszínt kevés cukorral felverjük,habzsákba,vagy kis neylonba tesszük,sarkán lyukat vágunk majd a habbal hullámosan,körbe, díszítjük.Olvasztott csokoládéval,is díszítjük.
9. Pár órára hűtőbe tesszük, és jó étvággyal ehetjük!

sütési hőfok:
200°C

Látta 733 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Sütöttem már én is,a mogyorókrém jó ötlet,majd kipróbálom.Ahogy van jöhet! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Iluska! Nagyon finom csoki, így sütiben is biztosan adja az ízhatást a recept alapján olvasva.
Köszönjük.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon guszta és isteni finom lehet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

De finom lehet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu