Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
* 1 db csirkemell
Bundához:
* tojás
* liszt
* tej
* só
* 1 marék megpucolt tökmag
* sütéshez napraforgó olaj
Sült burgonyához:
* olívaolaj
* 4-5 db burgonya
* 2 közepes fej lila hagyma
* 2 közepes fej vöröshagyma
* 1 db tojás
* 2 dl tej
* 1-2 maréknyi húsos szalonna
* kevés füstölt sajt
* só
* bors
1. A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk. Besózzuk, félre tesszük.
2. Közben elkészítjük a csőben sült burgonyát. Egy kissebb tűzálló edényt alaposan olívaolajjal kikenünk. Belegyaluljuk a krumplit. 15 percre sütőbe toljuk.
3. Amíg sül, megsütjük az apróra vágott szalonnát, karikára vágjuk a hagymákat, és hozzátesszük. Üvegesre pároljuk.
4. Levesszük a tűzről, hozzáöntjük a tojást, tejet ,reszelt sajtot. A fűszereket is. Majd ráöntjük a félig megsült burgonyára, amivel elkeverjük. Tovább sütjük kb. 30 percig. Egy fogpiszkálóval ellenőrizzük le, hogy átsült-e.
5. A félretett húst sűrű palacsintatésztában megforgatjuk,és meleg olajban kisütjük. A tökmagot rányomkodjuk a húsra, miközben sül.
6. Ha a burgonya is és a hús is kisült, tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
sütési hőfok:
190°C
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!