Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
• 20 dkg csirkemáj
• 40 dkg gomba
• 20 dkg zöldborsó
• 10 dkg füstölt szalonna
• 2 fej vöröshagyma
• 2 db tv paprika
• 2 db paradicsom
• étolaj
• őrölt fekete bors
• 1 tk pirospaprika
• só
• ételízesítő
• grill fűszer
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfoljuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!