Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Két kedvenc őszi zöldségem a cékla és a sütőtök.Most csipsznek készítettem el .
Kell egy jó gyalu (uborka) amin hajszálvékonyra felszeleteljük a meghámozott zöldségeket. A család férfi tagjait nyugodtan bevonhatjuk a szeleteléshez.
A szeleteket egy törlő papírral leitatom a nedvességtől, különben főni fog a zöldség és nem pirulni.
Lehet sütőben és a tűzhely lapján is sütni, serpenyőben.
Ha sütőbe sütjük, akkor kapcsoljuk be a sütőt 150 fokra,amíg bemelegszik, addig egy sütőlemezre tegyünk sütőpapírt és a zöldségek mindkét oldalát kenjük át olajjal és tegyük a sütőlapra. Csak egy rétegben rakjuk. Kb. 20 - 25- ig szárítsuk.Figyeljünk rá, mert könnyen megéghet. Félidőben fordítsuk meg a szeleteket. Ha kész, hagyjuk a rácson kihűlni, a nyitott sütőajtó mellett.
Ha serpehyőben sütjük, akkor értelem szerűen nem kell olajozni.A leitatott szeleteket tegyük a 150 fokra melegített olajba és 5-7 perc alatt süssük ropogósra. Igaz,hogy egy kicsit így több olajat szív magába,de szerintem sokkal kevésbé macerás a sütése mint a sütőben.
Megsózzuk a szeleteket sütés után,de anélkül iy jó.
Adhatunk mártogatóst is hozzá.
Nekem a sütőtök a kedvencem.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!