Sütés főzés: pizza (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

pizza

Tegnap este volt a vacsoránk.

Egy pizzához 15 dkg lisztet veszek.
Kevesebb mint fél élesztőt felfuttatok langyos vízben egy kávéskanálnyi cukorral és hozzáöntöm a liszthez, amit előzőleg egy kicsit megsóztam. Összegyúrom, jól kidolgozom, és megkelesztem.
Ha vacsorára készül, akkor reggel összegyúrom és lefedve berakom a hűtőbe.Este csak előveszem, kiolajozott formába elerakom.
Meglocsolom a paradicsommártással.
Ezt úgy készítem, hogy egy kis olajon megfonnyasztok egy fél fej reszelt hagymát, rárakok egy paradicsompürét és pizza fűszerkeveréket rakok bele.
A mártásra rárakom a feltétet. Most füstölt kolbászkarikákat és tojáskarikákat raktam rá.
Megszórtam reszelt sajttal és irány a sütő. 250 fokosra előmelegített sütőben 10 percig sütöm, majd lezárom a sütőt és még hagyom 10 percig a pizzát a sütőben.

Én háromszoros adagot szoktam csinálni, tehát majdnem fél kg liszthez teszek egy kocka élesztőt.

Látta 313 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Andi finom vacsorátok volt,szeretjük mi is.Marika szerintem mindegy vízzel vagy tejjel futtatod az élesztőt,vízzel egyébként hamarabb feljön.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Andika! Én is szoktam hasonlót készíteni a víz helyett tejet teszek bele!! Vízzel kaptam én is a receptet, de kicseréltem tejre. Van különbség hogy mivel futtatom fel az élesztőt??

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

nem tartol fel.Köszönöm,hogy megnézted a receptjeimet." a vénember"az túlzás.Hát igen, a gyakorlat az sokat számít.33éve gyakorlom a sütést-főzést. Az a baj, hogy sokszor én már úgy érzésből rakom a dolgokat össze, és sokszor nehéz pontosan megadnom a hozzávalókat.Természetesen a sütemények kivételek,ott pontos adagok kellenek.
Amúgy ma borzasztó dekoncentrált vagyok.A paradicsomszósznál,vízzel higítom a pürét.Kisdoboz paradicsompürét,kisdoboznyi vízzel.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 12 éve

Köszönöm válaszod !!! Jól elidőztem a receptjeidnél !!! Tudod, én nem vagyok gyakorlott háziasszony...csak egy magányos vénember, aki szeret főzni, de főleg a sütés okoz gondot (ki is vagyok éhezve rájuk) főleg a süteményeknél !!! Bár, a kenyeret már évek óta magamnak sütöm...de nem tartalak fel...még egyszer, köszi !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia Feri.Én háromszoros adagot szoktam csinálni,tehát mejdnem fél kg liszthez teszek egy kocka élesztőt.Ha egy adagot szeretnél, akkor valamivel kevesebb mint egy fél élesztő kell. 250 fokra szoktam melegíteni a sütőt.
Bocsi,hogy ezeket nem írtam bele.
Marcsi,ha ezt olvasod,légyszi tedd már bele a recepzbe, én nem tudom,hogy kell már ilyenkor még beleírni.Köszi.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 12 éve

Nos, eddig én mindig csak üzletben vett pizza lappal dolgoztam, arra került az éppen aktuális feltét !!! Elég egyszerűnek tűnik..kár, hogy nincs érzékem ahhoz, hogy kitaláljam...15 deka liszthez elég-e egy negyed csomag élesztő...meg, azt is jó lenne tudni, hány fokos sütőben kell sütni...180 - vagy 200 ?!?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu