Sütés főzés: gombával töltött tök,rizzsel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5283 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5283 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5283 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5283 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

gombával töltött tök,rizzsel

A tököt meghámozom,kb2 cm-es szeletekre vágom,majd a közepét kiszedem..Egy jénaiba olajat teszek és belerakom a tökkarikákat.
Egy zsemlét beáztatok,majd kinyomkodom,és egy tálba teszem.Hozzáteszek 1 tojást,sót,borsot,pirospaprikát,apróra vágott petrezselyemzöldet,fokhagymát.
Kisebb darabokra vágott gombát megpirítok egy kis olajon,sózom,borsozom.Hozzáteszem a többihez.Jól kikeverem.
Megtöltöm a masszával a tökkarikákat.Egy kis vizet öntök alá, belemorzsolok fél leveskockát és alufóliával lefedve kb 20-25 perc alatt puhára párolom.
Ekkor egy kis tejszínnel besűrítem a levét és még pár percig átpirítom a sütőben.
Párolt rizzsel tálalom.

Látta 403 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Nagyon jó ötleteid vannak...

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Érdekes étel,nagyon ügyes vagy!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi nagyon ötletes, főleg amikor már magvas és nem esszük meg.
A párom már kezd cukkini és patisszon mérgezést kapni.
Rántva szereti a legjobban.
Köszönjük.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Köszönöm az információt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jénaiba vagy teflonbevonatúba teszem onnan könnyen kijön.De nyugodtan lehet fél tökökbe rakni a tölteléket és úgy bármilyen edénybe rakható.
A gombás töltelék hamar kész van,addig a tök is épp megfelelőre puhul.De ha hússal csinálom,akkor sem lágyul meg a tök.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Nagyon jól hangzik. Könnyen ki tudod szedni a töltött tököt????Nem puhul meg tulságosan?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Turosmagos_pogacsa_2196616_5420_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu