Sütés főzés: bazsalikompestós tészta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

bazsalikompestós tészta

Ez egy nagyon egyszerű és nagyon finom étel.
A tésztát kifőzzük és tányérra tesszük.Nagyon jó hozzá a penne tészta.
Míg fő a tészta turmixba teszek 2 csokor bazsalikomot,1-2 gerezd fokhagymát,4dkg reszelt sajtot(ha van parmezánt,ha nincs trappistát),2 laposevőkanálnyi pirított fenyőmagot(általában mindenhol kapható,de jó a szeletelt mandula is pirítva) és kb egy dl olajat.
Az egészet összeturmixoljuk ,jó alaposan, és a tésztára csorgatjuk.
Nekem a kedvencem.

Látta 380 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Pestóval még nem kóstoltam tésztát. De feltétlenül kipróbálom, mert rengeteg bazsalikomom van az erkélyemen.Köszi az ötletet.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Hűha,köszi a receptet :)

Válasz

Kné Mari üzente 12 éve

Köszönöm a válaszodat. Sok minden le szoktam fagyasztani, valószínű a fölösleggel is ezt fogom tenni, mert pici adaggal nem érdemes pepecselni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A kész pestót adagokban fagyaszthatod is,ugyanolyan finom lesz kiengedés után.Vagy üvegekbe töltheted,és ráöntöl egy kis olajat a tetejére,hogy lezárja légmentesen,akkor hűtőben nagyon sokáig tarthatod.Használatkor leöntöd a felesleges olajat.
De veheted a mennyiségek felét,harmadát és akkor azt rögtön elhasználod.
Azért írtam,hogy parmezán helyett jó a trappista is,én is azt használom,így már olcsóbb.Fenyőmag meg nem fontos ha nincs,azért írtam a szeletelt mandulát.Talán ezekkel a változtatásokkal olcsóbb.

Válasz

Kné Mari üzente 12 éve

Nagyon szeretem én is, igaz eddig mindig készen vettem, elég húzós ára van. Mivel egyedül vagyok nekem egyszerre nem kell sok belőle, a hűtőbe meddig lehet tárolni ezt a házi készítésüt, esetleg tudod-e. Köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Biztosan jó a fűszerek ízhatása így egyben, Érdemes kipróbálni, fenyőmagot még nem ettem.
Köszönjük Andi!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu