Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Imádom a lecsót,és itt a szezonja.
Tudom,hogy nem egészséges,de én úgy indítom,hogy szalonnát és kolbászt karikázok és szeletelek.Egy kis olajon megpirítom először a szalonnát,majd beledobom a kolbászkarikákat.
Jöhet a felszeletelt hagyma,egy kicsit párolom,majd ráteszem a felszeletelt paprikát,közte csípőset is.Együtt párolom pár percig,majd rárakom a felcikkezett paradicsomot.
Akinek nem mbírja a gyomra,az hámozza meg a paradicsomot. Egészben dobja pár másodpercre lobogó forró vízbe,majd rögtön tegye át jeges vízbe.Így pillanatok alatt lejön a héja.
Mostmár minden a lábosban van,sózom,én mindig teszek bele pirospaprikát is.Ha a paradicsom elég leveses akkor nem öntök rá vizet,hanem a saját levében főzöm puhára.Ha nem ,akkor egy kis vizet is öntök alá.
Jó zaftosra készítem.
Ha marad a lecsóból,akkor ütök rá tojást és állandóan keverem,míg a tojás megkocsonyásodik.1 perc. Vacsorára nagyon szeretjük így.
Nálam az arányok: 1 kg paprikára fél kg paradicsomot és kb 30 dkg hagymát veszek.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!