Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2 hét múlva húsvét hétfő.Nemsokára sütünk-főzünk.
- A sonkát mindig hideg vízbe teszem fel főni és gyöngyözve főzöm,soha nem lobogó vízbe.
Ahány kiló a sonka,annyi órán át főzöm,majd a saját levében hagyom kihűlni.Ekkor kiveszem a léből alufóliába csomagolom és hűtőbe teszem.Így gyönyörűen lehet szeletelni.
-A sonkalé egy részét jégkockatartóba teszem és lefagyasztom.Azután a kockákat zacskóba teszem és ha lencsét,bablevest,kelkáposztafőzeléket stb csinálok,amibe jó a füstölt íz,akkor a kockákból teszek az ételbe.A sózásnál vegyük figyelembe,hogy a sonkakocka sós.
- A maradék sonkalébe teszem a tojásokat és abban főzöm meg.Pár perc főzés után,amikor a tojásfehérje már szilárd,egy kanállal megtöröm a tojások háját 2-3 helyen.Így nagyon jól átjárja a sonkalé íze a tojásokat,nagyon finom lesz.
-Természetesen sok-sok friss zöldséget is teszek a tálra.Medvehagymát,hónaposretket,uborkát,paprikát,paradicsomot.
-És persze az elmaradhatatlan tormát,ami tele van C vitaminnal.Én mindig frisset veszek és frissen reszelem.A délben fogyasztandó sülthöz pedig tormamártást csinálok.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!