Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A spenótlaphoz veszünk egy zacskó fagyasztott spenótot,felengedjük,szűrőbe tesszük és lecsepegtetjük.Ha kell a kezünkkel is nyomkodhatjuk .Fő,hogy a felesleges nedvességet kiszedjük belőle.Ezután tálba tesszük a spenótot ésbeleütünk 3 tojássárgáját,egy gerezd fokhagymát belereszelünk,sózzuk,borsozzuk.Aki szereti a szerecsendiót ,az egy csipetnyit tegyen bele.A tojások fehérjéit verjük fel,de nem túl keménnyé és azt is keverjük óvatosan a masszához.Egy sütőlemezre tegyünk sütőpapírt és egyengessük el rajta amasszát.130-140 fokon süssük 15-20 percig.(előmelegített sütőben)
Ha kisült,vegyük le róla a sütőpapírt,majd tegyük egy tiszta konyharuhára a lapot és göngyöljük fel,így hagyjuk kihűlni.Hosszában ketté is lehet vágni a felgöngyölés előtt,akkor vékonyabb tekercseket kapunk.
Ha kihűlt a lap nyissuk szét és kenjük meg sajtkrémmel,majd újra tekerjük fel.Hűtőbe tesszük és annyit szelünk mindig le belőle,amennyit akarunk.Vendéglátásra is kiváló.
Én féladagból csináltam,így vékonyabb az egész,teljes adagból sokkal vastagabb.
Jó étvágyat.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!