Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
A golyókhoz:
40 dkg krumpli,
20 dkg megsütött sütőtök,
só
A gombamártáshoz:
10 dkg gomba(nagyon finom erdei gombával),
olaj,só,pirospaprika,
fél húsleveskocka,
1 fej hagyma,
1 tejfel vagy tejszín(kis dobozos.
Elkészítés:
Megfőzöm a krumplit és összetöröm, sózom, belekeverem a szétcincált sütőtököt és összegyúrom. Közben felteszek egy fazék vizet és felforralom, megsózom. A lobogó vízbe rakom a megformált golyókat. Ha feljöttek a víz felszínére, akkor leszűröm és egy jénaiba teszem.
A gombamártáshoz egy lábosba olajat teszek,üvegesre pirítom benne a kockákra vágott hagymát. Belerakom a felszeletelt gombát, megszórom pirospaprikával és egy kicsi vízzel felöntöm. Belerakom a leveskockát. Ha elfőtt a leve lepirítom, majd egy kis vizet öntök rá, és behabarom a tejfellel(ekkor a tejfelbe keverek egy kanálnyi lisztet majd összekeverem a gomba forró levével, 1-2 kanálnyival. Ez azért kell, hogy a tejfel ne legyen majd csomós) vagy a tejszínnel.J ól átforralom, sűrítem majd leöntöm vele a golyókat.
Jó étvágyat.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!