Sütés főzés: sárgabaracklekvár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

sárgabaracklekvár

Jó puha,érett barackot veszek.Nagyon jól megmosom őket majd kimagozom és apróbb darabokra vágom.Ezután mehet a csak erre szolgáló fazékba.
Kilónként 80 dkg cukrot teszek hozzá és lassú tűzön,gyakran kevergetve addig főzöm míg a csepp próbát el nem éri.Ez azt jelenti,hogy ha kiteszek egy kistányérra egy pici adagot,akkor már egyben marad,nem folyik szét.
A keletkező habot leszedem a tetejéről főzés közben.
Én ízesítem fahéjjal nagyo szeretjük vele.
Forró üvegekbe szedem a lekvárt majd celofánnal lezárom.Két réteggel és a celofánrétegek közé teszek egy kis nátrium benzonátot.
Amelyik üveghez van tetőm,ott azt is ráteszem és fejjel lefelé fordítom 5 percre.Garantáltan légmentesen fog zárni,nem kell hozzá tartósító.
Száraz dunsztba teszem a forró üvegeket és másnap kihűlés után mehetnek a kamrába.
A száraz dunszt a sok plédet jelenti nálam ,amivel bebugyolálom az üvegeket.
Azokba az üvegekbe amelyeket felnőtteknek szánok egy kávéskanálnyi rumot is keverek.

Látta 410 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 12 éve

Andikám! Ügyes vagy, jó kis lekvárt főztél. Tavaly én is főztem és nagyon büszke voltam magamra, hogy jól sikerült.
Egyetértek Mónikával, hogy a házinál nincs is jobb.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

A házi lekvártól nincs is jobb!Erre érdemes időt szánni,mint mindenre a konyhában.Ha már úgy kezdenénk hozzá minden ételhez,sütihez,befőzéshez erre kinek van ideje akkor a konyha csak dísznek lenne.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Semmi gond Marcsi.Olvastam én is és jókat kuncogtam.Fő a nyugalom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi köszönjük nagyon jó a lekvárod. Ebbe remélem nem talál semmi kifogást a hölgy, talán csak annyit kinek van erre ideje.
Sokunknak, mert finomabb egészségesebb mint a bolti.
A boltiban fele gyümölcs sincs benne, mint abban amit mi teszünk el.
Bocs a kommentárt, de három hozzászólása volt és mind lehúzó.
Jó lenne most már mutatna is valamit.
Köszönöm, és bocs. Na az ideg rákkeltő hosszútávon.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu