Sütés főzés: köményeshús főttkrumplival (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

köményeshús főttkrumplival

A sertéscombot felszeletelem, borsozom, pirospaprikázom és mindkét oldalát bedörzsölöm őrölt köménnyel.
Kb. fél óráig állni hagyom.
Egy serpenyőbe olajat teszek, belerakom a hússzeleteket, fehéredésig sütöm mindkét oldalát,majd megsózom és vizet öntök alá.
Párolom. A vizet szükség szerint pótolom.
Mikor három negyedrészt puha a hús, akkor hozzáteszek egy kicsi doboz sűrített paradicsomot és így készre párolom.
Ekkor már nem hagyom magára a húst, gyakran kevergetem, hogy a sűrített paradicsom miatt le ne kapjon.
Míg készül a hús, a krumplit meghámozom, az újat csak lekapargatom, hosszába szeletelem és megfőzöm.

Látta 403 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Andi vittem a receptedet,köszi!Én is a házi koszt pártján állok.Amikor szombaton megyünk bevásárolni a hétre,ne tudjátok meg nagyon sokan itt a többséget értem, a kosaraikat csak kész étellel pakolják meg.Mikor vittem be a kekszeket a kollégáknak sokan nem akarták elhinni én sütöttem,mert mint kiderült sokan nem sütnek otthon semmit sem hanem készen megveszik.Én meg csak lestem.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon guszta és finom gratulálok!Puszi!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

köszönöm nektek lányok.

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Nagyon ügyes vagy. Köményesen a húst még nem csináltam de ki fogom próbálni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Lényegében minden nap főzök.Van egy-egy maradékos nap.Nem szeretem a feldolgozott ételeket mert tele vannak mindenfélével még a fagyasztottak is.Tisztelet a kivételnek.De szerintem olcsóbb is ha főzök és sokkal változatosabb és idényjellegű.
Hárman vagyunk mostmár,míg a két nagylányunk is velünk volt addig öt emberre főztem.Volt kiken gyakorolni,meg kísérletezgetni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi ismét finomat főztél.
Amikor sertés pörköltet főzök, én is szeretem használni a köménymagot.
Így is kifogom próbálni.
Köszönjük.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Andikám! Ezt lehet hogy szerdán már kipróbálom... mert nagyon nagy gond mi legyen a"kaja"Nogyon fincsinek tűnik.Különben mindig azt teszel fel!!! Andika!Nem baj ha megkérdezem mindennap főzől, és hány főre??Olyan sok jó változatos receptet teszel fel!!Üdv marika

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu