Sütés főzés: Sült oldalas rizzsel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sült oldalas rizzsel

Az oldalast felszeletelem és egy serpenyőbe teszem.
Teszek hozzá zsírt.
Azért zsírt mert ízesebb mint az olaj és az oldalas amúgy is zsíros.
Nagyon sok szeletelt hagymát és fokhagymát teszek hozzá, így nagyon sűrű finom szaftja lesz.
Sózom, borsozom, pirospaprikázom, és mustárt nyomok rá.
Átsütöm a húst, majd felöntöm vízzel.
Teljesen puhára párolom, ezután zsírjára sütöm, miközben szépen megpirul.

Látta 398 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 11 éve

Finom szeretem az oldalast Anyukámnak pedig a kedvence puszi!

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 11 éve

Andi a mustár és a pirospaprika csak még ízletesebbé tehette ezt az amúgy is finom húst. Én is rengeteg hagymát és fokhagymát használok hozzá.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Kedvencem az oldalas,így még nem készítettem,de nagyon jól hangzik!Szerintem mindenki olyan zsiradékot használ amilyet szeretne,van aki a növényit és van aki az állati eredetűt szereti.És nem hiszem hogy le kellene szólni azt aki zsírt használ....Én is azt használok,sőt szeretem a házi tehéntejet és a kecsketejet is és még sorolhatnám..... :)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

az az igaszság,hogy én olajjal főzök,de az oldalas valjuk meg őszintén nem egy sovány húsfajta.Kisül belőle a sertészsír,így feleslegesnek tartom az
olaj használatát ebben az esetben.De lehet mangalica zsírt is használni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Andi nagyon jól hangzik, és szépen tálaltad.
A zsír miatt lehet beszólás, de nem muszáj az elkészítést követni.
Egy jó ötlet, ami köszönünk, megosztottál velünk.
Én magam is fogyasztok oldalast, csak más edényben készítem, nem ehetek zsírosat. Néha bűnözök. :)
A mű olajoknál, margarinoknál akkor már egészségesebb a természetes zsír.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 11 éve

Andika!Guszta!!! tele hassal is szívesen ennék belőle!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu