Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás pite
Ez a recept a kétlapos almáspitéhez való, de a haboshoz csak a felét kell begyúrni, mert csak az aljára van szükségünk, mivel a tetejére tojásfehérjehabot  rácsozunk. A habhoz 3 fehérjét kell venni, és 20 dkg cukorral jó keményre fel kell verni. Csillagcsővel nyomtam belőle rácsokat a sütire.
A tésztához:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2-3 evőkanál tejföl
3 egész tojás
1 reszelt citromhéj(nem szükséges)
barack lekvár a kenéshez
A  töltelékhez:
fahéj 
1kg reszelt, dinsztelt  alma
20 dkg cukor
2 csipet vaníliás cukor 
A tészta hozzávalóiból omlós tésztát gyúrunk, két részre osztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Tepsibe helyezzük az egyik lapot. Megkenjük baracklekvárral, rárakjuk az almatölteléket, majd beborítjuk a másik lappal. Lekenjük tojássárgájával, és megszurkáljuk villával. Szép pirosra sütjük.
|  |  | 
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!