Sütés főzés: Kocsonya ecettel (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kocsonya ecettel

Füle, farka, feje, körme,
hagyma,
sok fokhagyma,
(füstölt hús/os csont) egész bors,
erős paprika,
sárgarépa,
petrezselyem gyökér,
tarja szeletek.

Két napig főzöm legalább 10 l-es fazékban.
Lassan gyöngyözve legalább 6 órát.
Másnap délelőtt leszedem a zsírt róla felmelegítem, ha kell sózom még. Szétszűröm.
Tálakba/formákba rakom a szelet húst ki, mit szeret, répát, lábát, fejét, dermesztem.
Hideg helyen (nem fagyos!) eláll kb. 1 hétig.
A tálakban, vagy abból kiborítva fogyasztható.
Nekem sokat kell "csomagolnom" ezért a 10 literes fazék!

Látta 700 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Húú de guszta...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Zsuzsa köszönjük szépen, nagyon szeretjük mi is mint oly sokan.
Még tényleg lehet csinálni, nagyon jó ötlet, hogy feltetted.
Gyere sűrűbben.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Hát ez a kocsonya valami istenien néz ki! Biztosan finom lehetett.
Üdv.
Évi

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve

Füle, farka, feje, körme, hagyma, sok fokhagyma, (füstölt hús/os csont) egész bors, erős paprika, sárgarépa, petrezselyem gyökér, tarja szeletek. Két napig főzöm legalább 10 lt-es fazékban. Lassan gyöngyözve legalább 6 órát. Másnap délelőtt leszedem a zsír róla felmelegítem, ha kell sózom még. Szétszűröm. Tálakba/formákba rakom a szelet húst ki, mit szeret, répát, lábát, fejét, dermesztem. Hideg helyen (nem fagyos!) eláll kb. 1 hétig. A tálakban, vagy abból kiborítva fogyasztható. Nekem sokat kell "csomagolnom" ezért a 10 literes fazék!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu