Sütés főzés: Kapros csemegeuborka (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kapros csemegeuborka

Látta 1135 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Túrós Éva üzente 13 éve

Bocsi de nem a böf salátára értettem,hanem a balzsamecet,olivaolaj,stb

Válasz

korzistka gavrila üzente 13 éve

Én vagyok tőzsgyőkeres Erdélyi, amire büszke is vagyok
Gábor

Válasz

korzistka gavrila üzente 13 éve

Jééééé, én sem állitottam hogy Erdélyi, hisz maga a neve BEAUF SALADE, is azt mondja hogy Francia, de itt a konyhába nincsenek határok, szerencsére!!!!!
Gábor

Válasz

Túrós Éva üzente 13 éve

Ennek a salátának semmi közze se Erdélyhez se a régmúlt időkhőz,tehát?

Válasz

korzistka gavrila üzente 13 éve

Miért, a le reszelt káposztábol csinált salátát nem szereted????nagyon egészséges, a káposztát le reszelem, sozom, jól megdőrzsőlőm és egy orát hagyom érni, majd erős kézzel ki csavarom, és ugyanazt az őntetet teszem reá, és paradicsom szeletekkel diszitem
Gábor

Válasz

korzistka gavrila üzente 13 éve

Jó hogy ismered ezt, de én általában a melegbe a leg igénytelenebb salátát csinálom, veszek egy üveg tálat és belé szeletelek uborkát, paradicsomot, paprikát, kevés petrezsejem zőldjét ,sózom ,őssze keverem, és csinálok egy csuporba egy deci vizbe oldott két kiskanál cukrot, majd balzsam ecettel savanyitom, reá tőltőm, a tetejére finoman meg őntőzőm oliva olajjal, ha lehet extra szüzzel, picit borsozom,paprikázom is a tetejét, de csak a sznért, és be a hütőbe egy orára, kőnnyü,és hamar kész van
Gábor

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gábor egészséges táplálkozás nem jól étkezünk most megfogtalak.
Szerinted a velős csontos marhalábszárból főzött húsleves egészséges?
A tetején 3 cm-s zsírréteg úszkál még a hideg is kiráz.
Még majd rímekben írok.
Légyszíves mond meg mi az a murok.
Mi a francia saláta zöldséget tyúkhúslevesben főzzük.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm Éva a segítséged.
Gábor ezért jön egy recepttel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gábor jól átvertél azt hittem megint lesz egy jó saláta recept és erre az ismert francia saláta ezért kérek egy jó kis saláta receptet Gábor módra.
A főzés időnként édes teher de olyan is van néha muszáj. Ami meleg megint jön meggondoljuk mit készítsünk mert ilyenkor még enni sincs kedve az embernek.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Örülök neki Mónika, mi is nagyon szeretjük.: további szép napot

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu