Sütés főzés: Gizella napi sütik (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gizella napi sütik

Fagyi szelet:
6 tojásból piskóta készítek és erre teszek egy réteg pergelt cukrot,majd a vanilliás pudingot megfőzöm 2,5dl.tejben és hozzá adok 20dkg cukrot,ha kihűlt a puding hozzá adok egy csomag Ráma margarint.A krémet ráteszem a piskótára és a krémre teszek 3dl tejszínt amit habbá verek.A tetejére csokit reszeltem.....

KÓKUSZ KRÉMES SÜTI:
Egy kavart tésztát készítünk 8 tojásból,20dkg.porcukór,15 dkg margarin,fél csomag sütőpor,6 dkg.kakaó,2 kanál mandula aroma és 20 dkg liszt.Minden sorban összedolgozunk és zsírozott,lisztezett tepsibe tűpróbáig sütöm.
KRÉM-3 tojásfehérjét,15 dkg cukorral gőz fölött habbá verem majd bele teszek 15 dkg kókuszreszeléket.Ha kihűlt a kókuszos hab bele teszek 25 dkg margarint és egy csomag tejszínízű pudingot amit 2,5 dl tejbe főzöm meg és hozzá adok 5 kanál cukrot.Mixerrel habosra kavarom és rá kenem a tésztára.A tetejére csoki mázt teszek amit megszórok kókuszreszelékkel.

A PISKÓTA TEKERCS:
4 tojásból és 2 kanál vízből sima piskótát készítek amit sütés után feltekerek konyharuhába és ha kihűlt meg kenem barack lekvárral és újból feltekerem....mert maradt csoki máz hát megkentem a piskótát is.

Látta 877 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 10 éve

Nagyon szépek,letesztelném őket :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szia Ibolya. A pergelt cukor, az az égetett cukor. Pl. amikor grillázst készítünk és megpirítjuk hozzá a cukrot.

Válasz

Szalai Ibolya üzente 10 éve

Nagyon szeretném tudni milyen az a pergelt cukor. Meg mondaná valaki?

Válasz

Szekeres Gizella üzente 10 éve

Május 7...akkor van a születés és névnapom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon szépek, mutatósak. Mikor volt a szülinapod? Nekem tegnap 10.-én.Sok boldogságot.

Válasz

Szekeres Gizella üzente 10 éve

A szüli és névnapomra készült sütik-barack lekváros tekercs,fagyi szelet és kókusz krémes süti.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu