Sütés főzés: Rakott káposzta - másképp

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

50 dkg savanyú káposzta,

50 dkg héjában főtt burgonya,

25-30 dkg főzőkolbász vagy virsli,

3 dl tejföl,

2 nagy fej vöröshagyma,

4 gerezd fokhagyma,

1 teáskanál csombor (borsikafű),

1 dl olaj,

só és őrölt fekete bors ízlés szerint.

 

 

Elkészítés:

 

A felforrósított olajon üvegesre párolom a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát. Tűzálló tál aljára szórom a savanyú káposzta felét, sóval és csomborral meghintem, majd kevés párolt vöröshagymával takarom le. Ezután rákarikázom a meghámozott burgonya felét, jól megsózom-megborsozom, és beborítom a lebőrözött krinolin apróra vágott darabjaival. Bőven meglocsolom tejföllel, és ráterítem a maradék savanyú káposztát. A rétegezést addig folytatom, amíg csak el nem fogy a hozzávaló. Tetejére tejfölt öntök és az előmelegített forró sütőben 30 percig sütöm.

Címkék: burgonya főzőkolbász savanyú káposzta tejföl

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Örülök nektek is tetszik,nekem is megtetszett ezért hoztam,listámra vettem szintén :)

Válasz

Herpai Irma üzente 11 éve

Biztosan nagyon finom, én hasonlót készítettem és mellé tettem alma gerezdeket is

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 11 éve

Mónika ez jó ötlet,még ilyent nem csináltam köszönet érte.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Mónika nagyon jól hangzik a recept, és biztos ízletes is.
Tetszik, hogy más, mint amit eddig ismertem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_furj_tojassal_2196988_8583_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu