Sütés főzés: őszibarack (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

őszibarack

Tészta:
15 dkg zsírt 20 dkg porcukorral és 1 citrom reszelt héjával habosra kavartam. Hozzá késhegynyi szódabikarbóna, fél citrom leve, 2 tojás és annyi liszt (kb 30-40 dkg), hogy nyújtható legyen. A kb fél cm vastagra kinyújtott tésztát kicsi pogácsaszaggatóval kiszúrtam és lisztezett fél dióhéjakra ráformáztam, sütőben világosra sütöttem.

Töltelék:
20 dkg vajat 20 dkg porcukorral, 1 ek kakaóval és fél citrom levével habosra kavartam. Hozzá 30 dkg darált dió és 1 dl rum. Bele lehet keverni a letöredezett tésztadarabokat is.

Összeállítás:
A dióhéjakat leszedtem a formáról, krémet töltöttem bele és kettőt összeragasztottam. Ecsettel a tészta egyik felét zöldre (mandulaaroma), a másik felét pirosra (narancsaroma) festettem, majd kristálycukorba mártottam.

Látta 2582 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

ócsárdi lászlóné üzente 13 éve

Ezt már nagyon régen kerestem szegény édesanyám csinált ilyet amikor még élt! nagyon de nagyon szépen köszönöm.

Válasz

Bárányné Balázs Éva üzente 13 éve

Köszi a dicsértet,bátran fogj hozzá!Egy kicsit macerás,de a végeredmény kárpótolja a belefektetett energiát!Biztosa sikerülni fog Neked is!
Üdv:Éva

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 13 éve

1995 - ben találkoztam "VELE" egy lagziban először. Pár évvel később a receptjét kerestem, de sehol sem találtam. Tavaly sikerült megszereznem ugyanezt a változatot, de lelkierőm még nem volt, hogy nekiálljak. Talán, most; hogy látom Neked milyen jól, és szépre sikerült!!!!!!!!!!!
Köszönjük...

Válasz

Bárányné Balázs Éva üzente 13 éve

Szerintem az a "kaparós" az igazi,mert ennek a tölteléke nem hozta nekem vissza a régi ízt,csak a kinézete olyan.Én akkor ezt a receptet találtam,és meg is sütöttem./azért elfogyott/

Válasz

Ballabás Jánosné margo üzente 14 éve

Szoktam én is sütni 400db is lakodalomra nagyonmunkás,merténkapartam atészta belselyét,deígykőnnyebb sütni,kőszőnőm.

Válasz

Kissné Bokor Éva üzente 14 éve

Nagyon szép és gusztusos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szépek a barackok,mi is szeretjük.
Üdv:Edit.

Válasz

cipak diana üzente 14 éve

Meglátni és megszeretni.Ez nagyon szép!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez valami fantasztikus látványnak is jó.Üdv Era

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu