Sütés főzés: őszibarack (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

őszibarack

Tészta:
15 dkg zsírt 20 dkg porcukorral és 1 citrom reszelt héjával habosra kavartam. Hozzá késhegynyi szódabikarbóna, fél citrom leve, 2 tojás és annyi liszt (kb 30-40 dkg), hogy nyújtható legyen. A kb fél cm vastagra kinyújtott tésztát kicsi pogácsaszaggatóval kiszúrtam és lisztezett fél dióhéjakra ráformáztam, sütőben világosra sütöttem.

Töltelék:
20 dkg vajat 20 dkg porcukorral, 1 ek kakaóval és fél citrom levével habosra kavartam. Hozzá 30 dkg darált dió és 1 dl rum. Bele lehet keverni a letöredezett tésztadarabokat is.

Összeállítás:
A dióhéjakat leszedtem a formáról, krémet töltöttem bele és kettőt összeragasztottam. Ecsettel a tészta egyik felét zöldre (mandulaaroma), a másik felét pirosra (narancsaroma) festettem, majd kristálycukorba mártottam.

Látta 2094 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

ócsárdi lászlóné üzente 7 éve

Ezt már nagyon régen kerestem szegény édesanyám csinált ilyet amikor még élt! nagyon de nagyon szépen köszönöm.

Válasz

Bárányné Balázs Éva üzente 7 éve

Köszi a dicsértet,bátran fogj hozzá!Egy kicsit macerás,de a végeredmény kárpótolja a belefektetett energiát!Biztosa sikerülni fog Neked is!
Üdv:Éva

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 7 éve

1995 - ben találkoztam "VELE" egy lagziban először. Pár évvel később a receptjét kerestem, de sehol sem találtam. Tavaly sikerült megszereznem ugyanezt a változatot, de lelkierőm még nem volt, hogy nekiálljak. Talán, most; hogy látom Neked milyen jól, és szépre sikerült!!!!!!!!!!!
Köszönjük...

Válasz

Bárányné Balázs Éva üzente 7 éve

Szerintem az a "kaparós" az igazi,mert ennek a tölteléke nem hozta nekem vissza a régi ízt,csak a kinézete olyan.Én akkor ezt a receptet találtam,és meg is sütöttem./azért elfogyott/

Válasz

Ballabás Jánosné margo üzente 7 éve

Szoktam én is sütni 400db is lakodalomra nagyonmunkás,merténkapartam atészta belselyét,deígykőnnyebb sütni,kőszőnőm.

Válasz

Kissné Bokor Éva üzente 7 éve

Nagyon szép és gusztusos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Nagyon szépek a barackok,mi is szeretjük.
Üdv:Edit.

Válasz

cipak diana üzente 8 éve

Meglátni és megszeretni.Ez nagyon szép!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Ez valami fantasztikus látványnak is jó.Üdv Era

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu