Sütés főzés: Zsiráf szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zsiráf szelet

Hozz: 7 tojásos piskóta,
Krém: 2 csom vaniliás piskóta, 6 dl tej, 20 dkg cukor, 20dkg margarin, barackbefőtt,

A piskótát a szokott módon kikeverem, és elfelezem.Az egyik felébe kakaóport keverek.A sárga részt egy kikent tepsibe kenem, és a kakaósból foltokat teszek rá, és meg sütöm.A krémhez a pudingot a tejjel megfőzöm, ha kihűlt kikeverem a cukros margarinnal.Ketté vágom a piskótát és rá kenem a krém felét, rá szórom vagy rakom a barackokat, befedem a krém másik felével, és rá teszem a piskóta tetejét.

Látta 610 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

nagyon klassz, mutatós süti.A 2 cs. vaníliás piskóta az puding akar lenni, igaz?

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu