Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mákos, diós kalácsom:Hozzávalók. 50 dkg liszt, 1 tojás, 1 kis natur joghurt, 3 ek olaj, pici só, 4 ek cukor,1,8 dl tej, 4 dkg élesztő. A diós töltelék:mazsola, 1,5 dl tej, 4 dkg marg.15 dkg cukor, 30 dkg dió, 2 cs van.cukor, 2 ek. zsemlemorzsa,, kicsi fahéj,a mákos töltelék ue. csak abba tettem l citrom reszelt héját, levét.4 cipót csináltam, kettőt egyszerű kalácsra csináltam a másik kettőt amikor megtöltöttem beletettem a tepsibe és ott középen ketté vágtam és megfontam.Tojássárgával jól bekentem és még sütés közben kenegettem citromlevét porcukorral összekeverte, elég sokat és azzal még sütés után is amikor kivettem bekentem vel. Azért nem lett szép mert a gyerekeknek küldtem belőle és még melegen vágtam fel. Ami később lett szelve az sokkal szebb. Finomnak nagyon finom. Jól érződik rajta a citromos cukor és az olyan különlegesen finommá tette.
|
|
Keczánné Macskó Piroska 2 hete új blogbejegyzést írt: Tudod, hány percig kell forró vízben hagyni a teát?
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Jókai-bableves Gundel alapján
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Sütőtökös lasagne
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Villámgyors ínycsiklandó házi pizza
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 étel, ami nagyon öregít
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból″
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!