Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mézes-bundás sült csirke: hozzávalók / ez dupla adag ami fennt van a félét írom/50 dkg csirkemell/ én combot is csontoztam ki és az is van benne1 zacskó rizs, 1 kukorica konzerv.A bundához:1 tojás.2 ek olaj, 15 dkg liszt, 1 kiskanál sütőpor.1,5 dl víz, kevés só. A páchoz. 1 kk.só.1 kk.bors, 1 kk.cukor, 1 ek.olaj,2 ek fehérbor/ én kihagytam nekem nincs borom, ezért nem bontok fel hogy utána ottmaradjon/ 1 kk.majoranna, 1 kk.sültcsirkés fűszersó. Mártáshoz. 5 ek méz, 6 ek cukor,3 ek ketchup,1 kk.csípős paprikakrém.Pácolást este csináltam meg.A bundához való jól kikevertem sűrűbb lett sokkal a palacsintatésztától, forró olajban kisütöttem.A mártás hozzávalóit simára kevertem és serpenyőben jól felfórrósítottam és a pirosra sült húst beleforgattam.Finom volt. Bár!!!!!összegyűt délben a család apraja nagyja és mindegyik más véleményt mondott róla.Mindnek finom volt, de volt aki azt mondta a barátnőjénél nem ragad!!!!A másik azt mondta vastag volt rajta a bunda, a harmadik a szezámmagot hiányolta. A másik hármunknak minden jó volt.Végül két picurka van most belőle.A csirke aprólékából egy kis leves főztem, ragu volt a terv de aprólék húsleves lett.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!