Sütés főzés: Ajándék torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Ajándék torta

A piskóta 8 tojásból készült
A krém diplomata .
A krémhez: 3 egész tojásból, 25 dkg cukorból, 1 dl tejből krémet főzünk és kihűtjük .
Amíg hűl a krém egy ananász konzervet és 2-3, narancsot apróra kockázunk(lehet más gyümölcs is),beáztatunk 2 tasak zselatint dagadni az ananászkonzerv levébe és felverünk 500 ml tejszínt (hullalat).
A krémhez hozzákeverek egy nagydoboz joghurtot(ez nem volt a receptbe de így sokkal finomabb) , hozzátöltöm a felmelegített zselatint, a gyümölcsöket egy kicsi citrom vagy narancs aromát és ezt adagolom folyamatosan a tejszínhabhoz
Betöltöm vele a piskótát min. 6 órára hűtőbe kell tenni.
Kívül zselatinos fondant-l van bevonva.

A zselatinos fondant-ot ( vagy cukor pasztát) úgy készítem hogy 1 zselatint ( Dr Otker) beáztatok 30 ml vízbe, lassú tűzön felolvasztom,(nem főzöm), belekavarok 5 dkg mézet, egy kiskanál margarint és hozzá adagolom apránként az 50 dkg porcukrot . Lehet aromákat hozzá gyúrni és színezéket.
A recept ugy van hogy egy ejjszakara hutobe kell tenni de en volt hogy ratettem azonnal a tortara . H a tul ragacsos gyursz hozza meg porcukrot vagy kemenyitot , ha tul szaraz margarinos kezzel lagyitod.

ajandek torta

Látta 1753 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Györgyi Juhász üzente 13 éve

Nagyon szép!!!gratulálok!!!

Szeretném megkérdezni,hogy hogy készül a zselatinos fondat!!?ok!látom már leirtad!köszike!!!

Válasz

szakolci maria üzente 13 éve

fantasztikusak a tortáid ilyen kézugyességhez és turelemhez csak gratulálni tudok.GRATULáLOK

Válasz

Géczi Lászlóné üzente 13 éve

Gyönyörű és finom lehet ez a torta!!

Érdekelne a zselatinos fondat,hogy készűl!

Válasz

Szakál Gáborné üzente 14 éve

Nagyon szép, ízléses és gusztusos.

Válasz

Svéger Ágnes üzente 14 éve

Köszi szépen.Biztosan elkészítem!

Válasz

nagy eniko üzente 14 éve

Szia Agnes!
A zselatinos fondantot ( vagy cukor pasztat)ugy keszitem hogy 1 zselatint ( Dr Otker) beaztatok 30 ml vizbe , lassu tuzon felolvasztom,(nem fozom),belekavarok 5 dkg mezet , egy kiskanal margarint es hozza adagolom aprankent az 50 dkg porcukrot . Lehet aromakat hozza gyurni es szinezeket.
A recept ugy van hogy egy ejjszakara hutobe kell tenni de en volt hogy ratettem azonnal a tortara . H a tul ragacsos gyursz hozza meg porcukrot vagy kemenyitot , ha tul szaraz margarinos kezzel lagyitod.
Ha barmilyen kerdesed van irj nyugodtan.
Udv. Eniko

Válasz

Svéger Ágnes üzente 14 éve

Szia Enikő!
Milyen a zselatinos fondant?Simán rá lehet tenni a tejszínes krémre, nem olvad le?Mindkét totád nagyon profi!!! Én is hasonló krémeket szoktam csinálni.
Ági

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Enikő ez csodálatos és nem győzöm hangsúlyozni recepttel együtt kaptuk a tortát.
Gratulálok nagyon ügyes vagy azért is jó a recept mert pl. írtad hozzá adsz egy nagy pohár joghurtot.
Ez már azt jelenti nem voltál rest megosztani kis titkodat.
Nagyon köszönöm biztosan meglepsz még bennünket időnként hasonló finomságokkal.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu