Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A piskóta 8 tojásból készült
A krém diplomata .
A krémhez: 3 egész tojásból, 25 dkg cukorból, 1 dl tejből krémet főzünk és kihűtjük .
Amíg hűl a krém egy ananász konzervet és 2-3, narancsot apróra kockázunk(lehet más gyümölcs is),beáztatunk 2 tasak zselatint dagadni az ananászkonzerv levébe és felverünk 500 ml tejszínt (hullalat).
A krémhez hozzákeverek egy nagydoboz joghurtot(ez nem volt a receptbe de így sokkal finomabb) , hozzátöltöm a felmelegített zselatint, a gyümölcsöket egy kicsi citrom vagy narancs aromát és ezt adagolom folyamatosan a tejszínhabhoz
Betöltöm vele a piskótát min. 6 órára hűtőbe kell tenni.
Kívül zselatinos fondant-l van bevonva.
A zselatinos fondant-ot ( vagy cukor pasztát) úgy készítem hogy 1 zselatint ( Dr Otker) beáztatok 30 ml vízbe, lassú tűzön felolvasztom,(nem főzöm), belekavarok 5 dkg mézet, egy kiskanál margarint és hozzá adagolom apránként az 50 dkg porcukrot . Lehet aromákat hozzá gyúrni és színezéket.
A recept ugy van hogy egy ejjszakara hutobe kell tenni de en volt hogy ratettem azonnal a tortara . H a tul ragacsos gyursz hozza meg porcukrot vagy kemenyitot , ha tul szaraz margarinos kezzel lagyitod.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!